Cursus vastgoed

Ben je benieuwd hoe je door middel van deal sourcing kunt beginnen aan een reis naar financiële vrijheid? Zoek je naar meer kennis en training op het gebied van vastgoed en wil je beginnen zonder eigen vermogen? Dan is mijn vastgoed cursus bij Coaching Loohuis Houses de perfecte kennis bootcamp voor jou. De leeromgeving is digitaal en heeft ontzettend veel materiaal waarmee jij aan de slag kunt. Ik coach jou tijdens dit traject, zodat jij je eerste deal binnen 6 maanden kunt sluiten door middel van deal sourcing!

Wat kun je verwachten van deze cursus vastgoed?

De cursus vastgoed bij Loohuis Houses is de beste start die je kunt maken als je zonder eigen vermogen in de vastgoedsector wilt beginnen. Het is een programma boordevol kennis en training en is als het ware een bootcamp op weg naar financiële vrijheid. De cursus richt zich op jongeren en/of starters die aan deal sourcing willen beginnen. In de cursus leer je alle ins en outs op het gebied van vastgoed. Een goede vastgoeddeal kan rond de € 2500 a € 5000 winst opleveren en je kan er voor kiezen om op een maatschappelijke verantwoorde manier een vastgoedportfolio te starten.

Cursus vastgoed

Het traject van de cursus vastgoed

Het doel is om jou binnen 3 maanden alles te leren op gebied van deal sourcing, zodat je aan de slag kunt gaan met jouw eerste deal. Tijdens de cursus ontvang je 1-op-1 coaching voor al je vraagstukken. De coaching krijg je elke 2 weken door middel van coaching calls. We kijken dan kritisch naar jouw traject en ondersteunen waar nodig. De calls zijn persoonlijk en we nemen de tijd om je te helpen. 

De cursus vastgoed krijg je in een digitale leeromgeving. Door middel van 10 modules met waardevolle videocontent, verschillende opdrachten en maandelijkse challenges leer je alle ins and outs op gebied van deal sourcing. Ook leer je hoe je kunt bouwen aan een community. De mensen om je heen hebben een grote impact op jouw succes en je kan veel van elkaars ervaringen leren. 

Bonussen die je krijgt bij deze cursus vastgoed

Als jij je inschrijft voor deze cursus kun je nu meerdere bonussen krijgen. Als eerst krijg je als bonus een persoonlijk quick scan. Tijdens de quick scan focussen we op je huidige situatie en je wensen en behoeftes. Daarnaast kan je gebruik maken van mijn persoonlijk netwerk om jouw gevonden deals na goedkeuring daarin te verkopen.

Plan nu een gratis oriëntatie gesprek in en kijken we samen of dit de juiste stap is voor jou in de weg naar financiële vrijheid!.

Cursus vastgoed